petaPC is gespecialiseerd in computerreparatie, -onderhoud en netwerkonderhoud voor MKB-ers en ZZP-ers. Als uw part-time IT-afdeling verzorgt petaPC op kantoor betrouwbare computer en netwerkdiensten. petaPC kan u op verschillende wijzen helpen met uw IT.

Reparatie & probleemoplossen
Onze experts komen bij computerproblemen dadelijk langs om ze op te lossen. Wij begrijpen hoe belangrijk een goed werkende computer voor uw bedrijf is. Indien mogelijk repareren we de computer dezelfde dag nog.

Netwerkdiensten
Uw netwerk en internetverbinding is essentieel voor uw onderneming. Wanneer zich problemen voordoen moeten die snel opgelost worden. Naast traditionele bedrade netwerken zijn onze technici ook experts in het installeren, configureren en beveiligen van draadloze netwerken. Welk netwerkprobleem u ook heeft, petaPC heeft de oplossing.

Data Recovery
Heeft u dataverlies ondervonden door hardware storingen, virussen of andere onverwachte storingen? Neem contact op met petaPC. Wij bieden snelle back-up en data recovery oplossingen aan bedrijven.

Bedrijfsspecifieke Computer Zorgplan
Verlaag uw IT-kosten door de petaPC Computer Zorgplan. Onze Computer Zorgplannen worden aangepast naar uw bedrijf en uw behoeften.

Een van onze medewerkers gaat met u in gesprek om uw benodigdheden en wensen te inventariseren. Op basis van dit gesprek wordt een plan opgesteld dat aansluit bij uw behoeften. Er worden afspraken gemaakt over het aantal uren per maand dat een van onze systeembeheerders uw systemen bijwerkt en onderhoudt.

De systeembeheerder zorgt ervoor dat de computers en virusscanners up-to-date zijn. Hij helpt u bij eventuele problemen en geeft uitleg en advies over uw computersystemen waar nodig. Aangezien petaPC computerproblemen altijd voor wilt zijn, neemt hij de tijd om eventuele aanpassingen die moeten gebeuren in kaart te brengen en aan u voor te leggen. 

Back-uppen van uw belangrijke bestanden
Iedere computergebruiker weet het: het back-uppen van uw computer is essentieel om er zeker van te zijn dat belangrijke bestanden (zoals uw administratie, klantenbestand, openstaande offertes etc.) niet verloren raken door een computerstoring.

Computerstoringen komen vaker voor dan u zou willen. petaPC adviseert u graag over de mogelijkheden om uw bestanden op een goede wijze te back-uppen. 

Virus/Spyware verwijderen
Is uw computer traag of doet hij vreemde dingen? U zou een virus in uw computer kunnen hebben. Elke computer zou goede anti-virussoftware moeten hebben. Niet alleen wordt uw eigen computer met anti-virussoftware goed beschermt maar u voorkomt er ook mee dat per ongeluk virussen verspreidt worden naar familie, vrienden, collega’s en zakelijke relaties wanneer u e-mails verstuurd of documenten deelt.
Vraag aan onze computer experts om de anti-virussoftware op de juiste wijze te installeren en configureren.

Firewalls en Internet Security
Om er zeker van te zijn dat uw bedrijfsinformatie uw bedrijfsinformatie blijft moeten uw computers goed beschermt worden tegen de bedreigingen van het internet onder andere door het installeren van een Firewall. Laat uw bedrijfsgegevens niet ten prooi vallen aan hackers, bescherm uw bedrijf met de assistentie van petaPC.

Hardware verkoop
Veel ondernemers hebben moeite om de juiste computers, servers en andere hardware aan te schaffen die aansluit bij de behoefte van hun onderneming. petaPC helpt de ondernemer met de aanschaf van de juiste producten tegen de juiste prijs.

 

Hulp op afstand

Contact informatie

Bel ons
058 3000 172
Adres
Salomonszegel 11
8935 SB Leeuwarden
Adres
Valeriusstraat 2-II
8915 AC Leeuwarden
Mail
info@petapc.nl

Openingstijden

Openingstijden petaPC

Salomonszegel vanaf 1 maart
Ma – Vr 9:00 tot 17:30


Valeriusstraat vanaf 1 maart
Ma – Vr 9:00 tot 17:30

Recensies van servicebedrijf petaPC op www.zoekcomputerhulp.nl

Zekerheiden en voordelen

  • Geen voorrijkosten binnen Leeuwarden
  • Garantie op reparatie
  • No cure No pay
  • Duidelijke afspraken
  • Veel ervaring en kennis