Asus computer reparatie

Is uw ASUS computer kapot of vertoont deze vreemde fouten? Bij petaPC in Leeuwarden repareren we al jaren ASUS computers naar grote tevredenheid van onze klanten. Of het nu gaat om een defecte harde schijf, een kapotte videokaart of software-gerelateerde problemen, onze technisch specialisten staan klaar om u te helpen!

 • Vijf jaar op rij het beste computerservicebedrijf van Friesland
 • Gratis ophaal- en terugbrengservice door heel Nederland
 • Reparatie binnen 2 tot 4 werkdagen uitgevoerd
 • Altijd een prijsopgave vanaf € 50,-

Als uw ASUS computer defect is, aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen. We zijn telefonisch te bereiken via 058 300 0172 of via de mail op info@petapc.nl. Natuurlijk kunt u ook gewoon binnenlopen bij een van onze vestigingen in Leeuwarden.

Onze werkwijze bij een ASUS computer reparatie

Op het moment dat u een ASUS computer ter reparatie aanbiedt bij petaPC voeren we eerst een volledige diagnose uit. Alles wordt nagelopen om de problemen en oorzaken in kaart te brengen en de beste reparatiemethode en de verwachte kosten te bepalen. Deze diagnose voeren we uit binnen 24 uur nadat u de computer ter reparatie heeft aangeboden. Als de verwachte kosten boven de € 50,- liggen, zullen we u een prijsopgave toesturen. Als de kosten lager zijn, gaan we meteen aan de slag met de reparatie. We streven ernaar om alle reparaties binnen 2 tot 4 werkdagen uit te voeren. Na de reparatie beschikt u weer over een ASUS computer die naar behoren werkt.

Kosten ASUS computer reparatie

De kosten voor het repareren van uw computer zijn afhankelijk van de exacte problemen. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat de PC geïnfecteerd is met een of meerdere virussen. In dat geval hoeven we geen fysieke onderdelen te vervangen of te repareren. Bij het uitvoeren van de diagnose maken we direct een verwacht kostenoverzicht. Dit is inclusief de arbeidsuren en de kosten van eventuele bijkomende onderdelen.

Mogelijke oorzaken van een defecte ASUS computer

Als uw ASUS computer kapot is, kan dat aan een enorm aantal factoren liggen. We maken onderscheid tussen problemen met de hardware en met de software van de PC. Hardware- gerelateerde problemen hebben vaak een aantal standaard oorzaken:

 • Valschade
 • Oververhitting of brandschade
 • Waterschade
 • Slijtage
 • Kortsluiting

Het is goed om te weten dat u een computer tijdig schoon moet maken om te voorkomen dat er teveel stof in de computerkast terechtkomt. Bij grote ophopingen van vuil kan de ventilator haperen, wat voor oververhitting zorgt. Door de computerkast af en toe te openen en stof te verwijderen kunt u de levensduur en prestaties van uw ASUS PC aanzienlijk verhogen.

Computer reparatie aan huis

In Leeuwarden hebben we twee petaPC vestigingen waar we de defecte computers, laptops en tablets repareren. Als u niet in staat bent om de computer naar een van de vestigingen te brengen is dat geen probleem! In veel gevallen is het mogelijk om de computer op locatie te repareren. Mocht het onverhoopt toch nodig zijn om de computer mee te nemen naar de werkplaats ter reparatie, dan zorgen we dat deze kosteloos weer bij u thuis afgeleverd wordt.

Reparatie aan computers van andere merken

Naast ASUS desktops zijn we bij petaPC ook gespecialiseerd in het repareren van de volgende merken:

Heeft u een kapotte ASUS computer? Neem dan telefonisch contact met ons op via 058 300 0172, mail naar info@petapc.nl of kom langs in een van onze vestigingen in Leeuwarden.

Behalve Asus computers repareren we ook andere merken en apparaten
Laptopreparatie | Apple reparatie | Harddisk herstel en natuurlijk kunt u bij ons terecht voor andere IT diensten.

Hulp op afstand

Contact informatie

Bel ons
058 3000 172
Adres
Salomonszegel 11
8935 SB Leeuwarden
Adres
Valeriusstraat 2-II
8915 AC Leeuwarden
Mail
info@petapc.nl

Openingstijden

Salomonszegel en Valeriusstraat 
Maandag – Vrijdag 9:00 tot 17:30

Valeriusstraat is van 5 augustus t/m 16 augustus gesloten

 

 

Recensies van servicebedrijf petaPC op www.zoekcomputerhulp.nl

Zekerheiden en voordelen

 • Geen voorrijkosten binnen Leeuwarden
 • Garantie op reparatie
 • No cure No pay
 • Duidelijke afspraken
 • Veel ervaring en kennis